1o1BARBERS

1O1BARBERS NEDERLAND

DE WEG NAAR SUCCES VOOR BARBIERS


De barbershop heeft zich succesvol gevestigd in Europa. Voor veel mannen is een bezoek aan de barbier een vast en onmisbaar onderdeel geworden van het dagelijks leven. De goedverzorgde man van vandaag kent de beste adressen, waar gepassioneerde professionals dag in dag uit klanten blij maken met een klassieke natte scheerbeurt, een perfect kapsel en een strakke baard. Hoort uw zaak daarbij?

HOE WORDT U SUCCESVOL IN DE BARBER BUSINESS?

Op deze vraag zijn oneindig veel antwoorden – elk succes heeft zijn eigen verhaal. 1o1BARBERS is betrokken bij veel succesverhalen van barbiers. Als groothandel met oog voor kwaliteit en een persoonlijke benadering, adviseren we veel barbershops al vanaf dag één. We hielpen hen ontwikkelen tot winstgevende bedrijven met een loyale klantenbasis. En we ontdekten dat er naast het bieden van kwaliteit nog meer factoren zijn waarmee je als barbier het verschil kunt maken. Ook tevreden medewerkers en betrouwbare zakenpartners zijn onmisbaar voor een geweldige klantbeleving en tevreden, loyale klanten.

Talloze succesvolle barbershops en salons in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vertrouwen al op de kwaliteit en het bereik van 1o1BARBERS. Nu is het tijd voor een volgende stap: we gaan van start in de Benelux! Graag willen we ons ook in Nederland en België bewijzen als loyale en betrouwbare partner voor barbershops en salons.

Bij 1o1BARBERS vindt u alles wat uw barbershop of salon nodig heeft. We optimaliseren ons assortiment continu en breiden het steeds uit met nieuwe producten. Heeft u een suggestie? We horen het graag!

Hopelijk mogen wij binnenkort ook uw barbershop voorzien van de mooiste merkproducten en het beste kwaliteitsgereedschap.

Graag tot ziens!

Anselm Bruhn
Medeoprichter, DGA en vertegenwoordiger. 1o1BARBERS-Nederland h.o.d.n.v. AM Trade BV

Micha Birkhofer
Oprichter en eigenaar 1o1BARBERS, Medeoprichter AM Trade BV


NEEM CONTACT OP

Wilt u meer over ons weten? Neem contact met ons op! 
Wij kijken uit naar uw e-mail of telefoontje.

1o1BARBERS Nederland
Herengracht 499
1017 BT Amsterdam
Netherlands

mail@1o1barbers.nl
P: +31 (0)20 244 38 52
M: +31 (0)6 44 49 51 21CATALOGUS NEDERLAND EDITION 1

De huidige 1o1BARBERS catalogus “Editie 01” Nederland (gepubliceerd op 12/2019).